Hyppää sisältöön

Voit liittyä jäseneksi tekemällä jäsenhakemuksen. Jäsenhakemuksen täyttäminen on helppoa, sillä sähköinen jäsenhakemuksemme ohjaa sinua antamaan tarpeelliset tiedot.

Jos saamme jäsenhakemuksella kaikki tarvittavat tiedot, saat tiedon jäsenyyden hyväksymisestä tai hylkäämisestä hyvin nopeasti. Muussa tapauksessa olemme sinuun erikseen yhteydessä.

Tärkein selvitettävä asia on se, että olet työttömyysturvalain tarkoittamassa palkkatyössä palkkatyöntekijäasemassa. Jos olet yrittäjä, et voi liittyä meille. Yrittäjyys ei kuitenkaan ole este, jos olet samaan aikaan myös palkansaaja.

Jos voimme hyväksyä jäsenyytesi, lähetämme sinulle parin viikon kuluessa ensimmäisen jäsenmaksulaskun. Jäsenyytesi alkamispäivä on se päivä, josta alkaen maksat jäsenmaksun. Aikaisintaan jäsenyytesi alkamispäivä on jäsenhakemuksesi saapumispäivä.

Takautuvasti et voi hakea jäsenyyttä. Sen sijaan etukäteen voit hakea jäsenyyttä ilmoittamalla myöhemmän ajankohdan, josta alkaen haluat jäsenyyden tulevan voimaan.

Jos emme voi hyväksyä sinua jäseneksi, annamme siitä päätöksen. Jäsenyyshakemuksen hylkäämiseen voit hakea muutosta sosiaaliturva-asioiden muutoksenhakulautakunnalta.