Hyppää sisältöön

Etusivu YTK on avoin kassa – monella tapaa

YTK on avoin kassa – monella tapaa

Meille avoimuus on ennen kaikkea toiminnan avoimuutta. Sitä, että jäsenemme tietävät mitä me teemme ja miksi. YTK Työttömyyskassa on avoin kassa.

Avoimuus on ytimessämme

YTK Työttömyyskassa oli ensimmäinen ja pitkään ainoa kaikille palkansaajille avoin työttömyyskassa. Riippumatta alastasi, ammatistasi tai koulutuksestasi, voit olla jäsen meillä.

Tämä avoimuuden ajatus näkyy toiminnassamme myös monella muulla tavalla. Olemme avoimesti tiedottaneet toiminnastamme nettisivuilla ja käyneet vuoropuhelua jäsentemme kanssa lukuisten kyselyiden ja uutiskirjeiden välityksellä.

Avoimuus kumpuaa myös meidän vastuullisuus -ajattelusta. Parhaiten kannamme vastuumme ja kehitämme toimintaamme olemalla avoimia siitä, mitä me teemme. Voit tutustua vastuullisuustekoihimme sivuillamme.

Toiminnan läpinäkyvyys

Toimintaamme voit myös seurata ytkbarometri-sivuilla, joista löydät ajantasaisen tiedon jäsenistömme työttömyysasteesta. Maksuaikataulun löydät maksuennusteestamme. Talouteen liittyviä tunnuslukuja löydät tuloslaskelmistamme ja omaisuudestamme saat tietoa taseista. Julkaisemme näitä dokumentteja sivuillamme tilinpäätösten yhteydessä.

Olemme olleet myös aktiivisia ansioturvan ja tehtäviemme kehittämisessä. Tässä työssä tapaamme vaikuttajia ja päättäjiä. Olemme rekisteröityneet uuteen avoimuusrekisteriin, josta löydät jatkossa tietoa vaikuttamistyöstämme.

Mielestämme avoimeen vuorovaikutukseen perustuva viestintä ja dialogi ovat parhaat takeet sille, että onnistumme nyt ja tulevaisuudessa. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!